Vánoční setkání s majiteli bytů

Jedním z nejjasnějších momentů, kterými jsme mohli rok zakončit, bylo vánoční setkání s majiteli bytů, kteří se rozhodli zapojit do projektu Housing First v Českých Budějovicích. Tento projekt si klade za cíl poskytovat stabilní bydlení osobám bez domova a podporovat je na cestě k samostatnosti a lepšímu životu.


Bylo to setkání plné tepla a vzájemné vděčnosti, které nám všem dodalo energii a naději do další práce. Po celý rok jsme měli tu čest poznávat mnoho úžasných lidí, majitelů bytů, kteří nám otevřeli svá srdce a dveře svých nemovitostí. Přišli jsme k pochopení, že cesta k získání nového domova je často složitá a vyžaduje mnoho úsilí, trpělivosti a vzájemné podpory. Naše setkání bylo příležitostí, jak si navzájem poděkovat za spolupráci a vzájemnou pomoc.


Prostředí kavárny Matice se stalo dokonalým místem pro náš vánoční sraz. Jeho útulná atmosféra a vřelý personál nám poskytli zázemí, kde jsme mohli v klidu popovídat, sdílet zkušenosti a plány do budoucna. K tomu všemu jsme si mohli vychutnat lahodné občerstvení, které nám kavárna připravila.


Nemohu opomenout zmínit velké díky Vendule Černé a Mili Kvašnovské, které pro nás připravily krásné překvapení. Jejich originální obraz, který nám věnovaly, se stal symbolem našeho projektu a bude nás provázet v naší další práci. Je to důkaz toho, že kreativita a štědrost srdce mohou vytvářet krásu a smysl v nejrůznějších podobách.


Jak už to tak bývá, každý konec je zároveň začátkem něčeho nového. S nadšením a očekáváním se těšíme na další výzvy a projekty, které na nás čekají v roce 2024. Víme, že cesta nebude jednoduchá, ale s podporou vás všech, našich partnerů a přátel, máme pevnou víru, že dokážeme i nadále měnit životy k lepšímu.


Na závěr bych chtěla jménem celého týmu Housing First v Českých Budějovicích vyjádřit hlubokou vděčnost za vaši přízeň a podporu. Je to právě vaše pomoc, která nám umožňuje dělat to, co děláme, a snažit se zlepšovat svět kolem nás. 

Děkujeme a těšíme se na společné chvíle v novém roce!

Z tým Housing First Mili

Kontaktujte nás

Disponujete bytem a hledáte spolehlivé nájemce? Kontaktuje přes formulář bytovou specialistku a získejte garance od Housing First.

Datová schránka: zzpcg4q

IČO: 28136233

+420 775 848 703

info@meziproudy.cz