Odhodlání, které mění životy: Příběh mladého páru a jejich cesty k novému domovu s Housing First České Budějovice

Stěhování je nový začátek, nový list k otočení, a pro mladý pár, který se přidal do našeho projektu 🏠Housing First České Budějovice, to byl krok k lepšímu životu.

Pro některé z nás je samozřejmostí mít přístřeší nad hlavou, ale pro jiné je to doslova sen. Tento mladý pár zažil ne jednu těžkou chvíli ,než konečně našel svůj nový domov, díky našemu projektu. Jejich cesta nebyla lehká, ale jejich odhodlání bylo nezlomné.

💙Housing First je více než jen projekt - je to filozofie, která věří v lidskou důstojnost a právo na základní potřeby, jako je bezpečný a stálý domov. Tento projekt je revoluční v tom, jak přistupuje k bezdomovectví a bezpečnému bydlení, a my jsme hrdí, že můžeme být součástí této změny.

Víme, že každý z nás má svůj vlastní příběh a někdy potřebujeme jen někoho, kdo nám poskytne šanci, abychom mohli ukázat, co v nás je. Tento mladý pár nám ukázal, že s odhodláním a podporou může být možné cokoli.

Kontaktujte nás

Disponujete bytem a hledáte spolehlivé nájemce? Kontaktuje přes formulář bytovou specialistku a získejte garance od Housing First.

Datová schránka: zzpcg4q

IČO: 28136233

+420 775 848 703

info@meziproudy.cz