Léto plné úspěchů

Ahoj přátelé, jak prázdniny ubíhají, chci s vámi podělit o zážitky, které nám toto léto nabídlo. Ne, nebudu mluvit o dovolených, slunečních plážích nebo hořkých koktejlech. Chci vás vzít na jinou cestu. Cestu, která nám přinesla mnoho emocí, výzev, ale především radosti. Vítejte v naší letní cestě plné neskutečných zážitků s projektem Housing First.

Tohle léto bylo pro nás všechny neskutečné. Rádi bychom se s vámi podělili o úspěchy, které jsme dosáhli. Podařilo se nám najít domov pro pět rodin. Ano, čtete správně, pět rodin si našlo svůj nový domov díky našemu projektu.

Příběhy těchto rodin jsou tak silné, že je téměř nemožné je vyjádřit slovy. Dovolte mi ale přesto vám přiblížit alespoň několik z nich.

V každém novém zabydlení je vždy něco emotivního. Ale když vidíte úsměv na tvářích dětí, které poprvé vstoupí do svého nového domova, je to něco, co vám zůstane v paměti navždy.

Den D je vždy plný napětí. Celý tým pracuje naplněn radostí.

 Ale pár minut před příchodem vybrané rodiny je atmosféra napjatá. Každý z nás má v hlavě otázky - Bude se jim tady líbit? Budou tu šťastní? Je to jejich nový začátek?

Ale naše práce nekončí předáním klíčů od nového bytu. Naopak, právě teď začíná další důležitá fáze - podpora rodin v novém životě.

Přestože je cesta někdy náročná a plná výzev, když vidíme radost v očích těchto rodin, víme, že to stojí za to. Každý nový domov, který jsme pro rodiny našli, je pro nás obrovským úspěchem a motivací pokračovat v naší práci.

Takže, ať už jste kdekoliv, jakkoliv trávíte své léto, vzpomeňte na tyto rodiny. Na jejich cestu, jejich úsměvy, jejich nové začátky. A my vás zveme, abyste se stali součástí našeho příběhu. Společně můžeme pomoci mnohem více rodinám najít jejich nový domov.

Děkujeme vám za vaši podporu a přejeme vám léto plné neskutečných zážitků. Ať už jsou jakékoliv. Protože každý zážitek, každý úsměv, každý nový začátek stojí za to.

S láskou, váš tým Housing First.

Kontaktujte nás

Disponujete bytem a hledáte spolehlivé nájemce? Kontaktuje přes formulář bytovou specialistku a získejte garance od Housing First.

Datová schránka: zzpcg4q

IČO: 28136233

+420 775 848 703

info@meziproudy.cz