Děkujeme skvělým dárcům

 Ráno, když jsme vcházeli do kanceláře Housing First na Zlaté stoce 14, České Budejovice  bylo hned jasné, že dnešní den bude jiný.Hned za dveřmi nás přivítala hromada balíčků, velkých a malých, které doslova zaplňovaly prostory naší kanceláře. Každá krabice a každý obal obsahoval příběh srdce, které se rozhodlo podpořit ty, kteří to právě teď nejvíce potřebují. Kdo by řekl, že dary mohou mít takovou sílu a schopnost změnit životy?


Při rozbalování darů jsme byli překvapeni množstvím a různorodostí předmětů. Bylo tam vše od hraček pro děti, přes oblečení až po domácí spotřebiče. Každá věc nesla jinou zprávu, ale všechny měly něco společného: byly to dary z lásky a s nadějí na lepší zítřky.


Jedním z darů byla i krabice plná plyšových hraček pro děti. Při jejich pohledu jsme si představovali, jak jejich malí majitelé při jejich pohledu ožijí radostí. Jak tyto plyšáci budou těšit, utěšovat a dělat společnost v nových domovech. Jak se stanou jejich nejlepšími přáteli a budou jim připomínat, že existují lidé, kteří o ně pečují.


Děkujeme vám, naši milí dárci, za vaše srdce a podporu. Díky vám můžeme pokračovat v našem poslání a pomáhat těm, kteří to nejvíce potřebují. Vaše dary nejsou jenom věcné předměty. Jsou to předměty plné lásky, naděje a sounáležitosti. Jsou to dary, které opravdu pomáhají. Děkujeme vám za ně!


Váš tým Housing First CB✨.

Kontaktujte nás

Disponujete bytem a hledáte spolehlivé nájemce? Kontaktuje přes formulář bytovou specialistku a získejte garance od Housing First.

Datová schránka: zzpcg4q

IČO: 28136233

+420 775 848 703

info@meziproudy.cz